SPICY COMMUNICATION

JUICY IDEAS & TASTY DESIGN

VERLEIDEN - VERRASSEN - OVERTUIGEN

Ons leven draait om mensen, ontmoetingen, relaties en emoties. Waarom zou onze marketing, communicatie en activatie dat dan niet doen?

 

Met onze persoonlijkheid, bevlogenheid en met ons lullen & poetsen lopen wij altijd nét even buiten lijntjes en gebaande paden. We practice what we preach. Hoe klein of groot ook!

We ontwikkelen opvallende, uitdagende, vernieuwende en spannende strategieën of campagnes die gericht zijn op een indruk achter laten. Die verleiden tot actie en interactie. Die verrassen met de ervaring en beleving. En die vooral overtuigen tot positief handelen voor nu en in de toekomst!

STRATEGY

STRATEGY

Luck is not a strategy! Een doordacht plan met gerichte acties geeft je de slagkracht om indruk te maken op je doelgroep.

Wij ontwikkelen verrassende en slimme strategieën die je merk, product of bedrijf een duidelijke blueprint geven en houvast bieden voor een succesvolle toekomst!

CONCEPTS

CONCEPTS

Concepts & content are key! Mensen worden graag verleid, met een beleving, een ervaring. Met een verhaal dat klopt, dat blijft hangen.

Wij duiken er graag mee in en stoppen niet voordat we dat hebben dat je om ver blaast. It’s not what you sell, but how you sell it ;-)

DESIGN

DESIGN

Tasty & catchy design is everything! Met verrassende, opvallende en stijlvolle vormgeving die naadloos aansluit bij de positionering en identiteit trigger je aandacht en actie.

Of het nu gaat om je visitekaartje, website, brochure of (sales)promotie, you never get a second chance to make a first impression!

SOCIAL & IDEAS

SOCIAL & IDEAS

Create fans and ambassadors! Met de inzet van social media ga je de interactie aan met je doelgroep.

We zetten ons in voor de ontwikkeling en uitvoering van pakkende campagnes die de beleving rondom je merk vergroten en engagement verhogen!

WHAT KEEPS US MOTIVATED